Gezelschappen

Borrels

Verjaardag? Receptie? Bedrijvenborrel? Bij Brasserie ’t Stationskoffiehuis bent u aan het juiste adres! Wij serveren een mooi assortiment dranken met verschillende bieren van de tap, goede wijnen, en natuurlijk de frisdranken in kleine flesjes. Geen borrel zonder borrelhap! We hebben een uitgebreid assortiment borrelhappen en amuses. Informeer naar de mogelijkheden.

Lunches en Diners

Voor groepen vanaf 8 personen stellen we graag een menu samen. Of het nu gaat om een lichte lunch of een 5-gangen diner, in onze Brasserie kunt u alle kanten uit. In de serre kunnen we groepen plaatsen tot 50 personen (afhankelijk van de tafelopstelling). In de huiskamer is er plaats voor maximaal 22 personen aan 1 tafel.

Condoleances

Voor een passend afscheid met familie en vrienden bent u bij ons aan het juiste adres. Het laatste dat u wilt op een dag van het afscheid is zorg dragen voor uw gasten. Bij Brasserie ’t Stationskoffiehuis nemen we die zorg uit handen.

Samen met u bekijken we de wensen en maken vervolgens een passend voorstel.

Outdoor

Midden in het ‘groen van Waalre’ bent u binnen 3 stappen in het gebied van de bossen en vennen. Wandelen, fietsen, paardrijden en diverse varianten daarop zijn slechts enkele opties om te ondernemen vanuit onze Brasserie. In overleg zijn er tal van andere mogelijkheden. Vanuit onze Brasserie zijn er tal van fiets-, en wandelroutes.

Contact

Openingstijden