Contact
Openingstijden
- Wij zijn Maandag gesloten
- Dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 0.00 uur
- Zaterdag van 15.00 uur tot 0.00 uur
- Zondag 10.30 uur tot 21.00 uur
Ze zijn er weer! Heerlijke Jumbo-sortering mosselen uit Zeeland. We serveren deze in 4 verschillende bereidingswijzen. Natuurlijk met frites en sausjes. Toe aan de beste mosselen van de omgeving? Reserveer snel een tafeltje!
5 mooie gepelde scampi's gegaard in olie met knoflook.
5 mooie gepelde scampi's gegaard in een licht pikante saus met witte wijn
Dun gesneden runderhaas met truffelcrème, rocketsla, pijnboompitten, en Parmigiano Reggiano.
3 kroketjes gevuld met Hollandse garnalen
Half dozijn wijngaardslakken gegaard in kruidenboter.
Lekkere Zeeuwse oesters (nr 3) met citroen en rode wijnazijn.
Zeeuwse oesters geserveerd met citroen en rode wijnazijn
Frisse avocadocrème met gehakte tonijnfilet, krokante scampi en hoisin met wasabimayonaise
Gehakte zoete tomaatjes met burrata en citroenparels
Bij alle soepen serveren we brood met boter
100% runderburger met bio-broodje, augurk, tomaat, sla, rode ui, een bbq-saus.
100% runderburger met focacciabroodje, tomaat, truffel crème, spek en rucola
Geen vlees, wel lekker!
Zeebaars met zwarte knoflook beurre-blanc en zoete aardappelpuree
3 gebakken sliptongetjes, licht gepaneerd
2 spiezen saté met heerlijke pindasaus, frites en kleine salade
Verse kabeljauw Tempura gebakken met frites, remouladesause en piccalilly.
Vegan Risotto met paddestoelen en truffel en Parmezaan kaaskoekje. (niet Vegan!)
Een heerlijke malse tournedos met een saus naar keuze; pepersaus, béarnaisesaus of rode wijnsaus.
Graangevoerde rundersukade met Parmezaan, Balsamicostroop en Rucola.
Keuze uit kroket, frikandel of kip-nuggets met mayonaise en appelmoes.
Onze huisgemaakte saus van gehakt, tomaten, ui en kruiden.
1 gebakken sliptongetje. (1 extra 7,50)
met stroop en poedersuiker