Vacatures

Werken bij ‘Brasserie ’t Stationskoffiehuis’ moet een feestje zijn. Of je nu vast in dienst bent of als student een bijbaan hebt, plezier in werk is belangrijk. Dat vinden wij oprecht. Ook vinden wij dat de mensen die hier (willen) werken zich moeten inzetten. De wil om te werken en de wil om dingen te leren moeten aanwezig zijn anders zullen we nooit het plezier gaan krijgen dat we met z’n allen willen. Wij zijn constant op zoek naar nieuw talent. Jonge mensen voor in de afwas en bediening maar ook jongvolwassenen en volwassenen voor in de bediening en keuken. Mocht je je aangesproken voelen, stuur mij dan een mailtje met daarin je gegevens en de reden dat je werk zoekt. Ik neem dan snel contact op om kennis te maken en te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. (info@stations-koffiehuis.nl)

Met gastvrije groet,

Barry en Elles Smulders

Hieronder treft u onze actuele vacatures aan:


  1. Afwashulp; 6 dagen per week serveren wij lekkere lunch en avondgerechten. Daartussendoor vele stukken taart, koffie, thee en andere producten. De presentatie daarvan start bij schone vaat en hierin vervult de afwashulp de belangrijkste taak. Ik zoek jonge mensen die voor het eerst gaan werken of al een beetje werkervaring hebben bij een ander bedrijf. Als afwashulp ben je verantwoordelijk voor een schone vaat. Borden, bestek, pannen en potten, alles moet schoon en fris zijn. Natuurlijk doen we dat niet met de teil en borstel maar met behulp van een machine. Denk er wel aan, dit is serieus werk! handen uit de mouwen steken en gaan! In principe heeft iedereen een eigen dag en kun je onderling ruilen.  De werktijden liggen tussen 18:00 uur en ongeveer 23:00 uur. (soms eerder, soms later). Verdiensten zijn afhankelijk van leeftijd maar zijn beter dan horeca-cao.
  2. Junior afwashulp; Het klinkt wellicht wat vreemd maar deze jonge man of dame mag zich bewijzen op zondagmiddag tussen 13 en 18 uur. De werkzaamheden zijn het afwassen en schoonmaken van servies, bestek, potten pannen maar ook kleine klusjes zoals het schoonmaken van werkruimtes, koelkasten etc. Wij zoeken hiervoor de echte 1e jobbers, dus jonge mensen die evt. door kunnen groeien naar afwasser in de avond.
  3. Medewerker bediening; Wij zijn op zoek naar een man of vrouw voor tussen de 15 en 25 uur per week, verdeeld over 2 tot 4 dagen. Deze uren zijn met name voor de avonden, zowel doordeweeks als in het weekend. De ideale persoon heeft een afgeronde Horeca-opleiding en meerdere jaren ervaring in een soortgelijk bedrijf als die van ons. Met soortgelijk bedoelen we een restaurant, bistro, brasserie en/of eetcafé. De ideale persoon kan zowel zelfstandig werken als in teamverband. Hij of zij kent de klappen van de zweep, en raakt niet in paniek als opeens de zaak vol begint te lopen; overzicht en plannen zit erin! Hij of zij spreekt goed Nederlands en bij voorkeur ook Engels. De verdeling van de uren gaat in overleg. Kan op vele manieren ingedeeld worden, met bv één of meerdere vaste dagen, maar kan ook volledig flexibel zijn. Voel je je aangesproken maar heb je nog veel vragen? Neem gerust contact op, koffie drinken kan altijd!!
  4. Zelfstandig werkende kok; Vanwege uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok FT/PT. De ideale kandidaat heeft kennis opgedaan door scholing en werk. Hij/zij heeft bij voorkeur meerdere jaren ervaring in een soortgelijk horecabedrijf. Hij/zij wordt mede verantwoordelijk voor de gehele operationele gang van zaken in de keuken en moet zelfstandig kunnen werken en in teamverband. Wij hechten veel waarde aan een goede sfeer waarbij een juiste balans in werk en plezier moet zijn. Hij/zij heeft ervaring in het werken volgens de HACCP normen en is bij voorkeur klassiek geschoold als het gaat om keukenbereidingen. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd, vernieuwing en verbetering van werkprocessen zijn altijd welkom! De ideale kandidaat kan van ons een fijne werkplek verwachten met leuke collega’s, goede verdiensten en mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door middel van training en/of opleiding. (extern) Heb je interesse? Reageer dan snel en kom op de koffie voor een kennismaking!